Kvarterets tokigaste mamma

Varför inte göra livet lite roligare genom skicka ett kärleksbrev till Justin Bieber? Du kan berätta om ditt mammaliv för Justin och föreslå en hemmadate. Vem har sagt att det behöver vara tråkigt att vara mamma? Låt dina grannar undra vad du är för en excentrisk typ, du kan bli en snackis i kvarteret på nolltid, när Justins stationsvagn parkerar på avfarten. Vem har sagt att det inte skulle gå att få plats med lite överraskningar i tillvaron? Med den ansträngning du gör när du lyfter ditt barn kan det vara bra att ha kontakt med en specialist. Det finns en sajt om artros där du kan få behandling och hjälp om du har ryggont. Din fysioterapeut är bara ett musklick iväg. Du kommer också få en bra uppföljning med dagliga kontakter om du behöver det.

Framtiden för ditt barn

Som mamma bör du inte precisera dina önskningar vad beträffar barnen allt för noga, du kommer ändå få något helt annat än det du förväntar dig. Det är en stor skillnad på att ha barn och att vara förälder. Att se sina småbarn som sällskap i hemmet utan att tänka på deras framtid och vilka behov de kommer ha i framtiden är tyvärr alltför vanligt.

Vill du att dina barn ska ha en bra utbildning och prata flera språk? Du måste ställa dig i kö för en skolplats på Franska skolan redan när de föds. Som tack för dina vedermödor kommer du en dag få belevade vuxna barn med intellektuella ambitioner. Det kan var direkt farligt att lämna dina barn i dataspelens våld. Kom ihåg att begränsa spelandet tills efter läxorna är färdiga. En dag kommer dina barn tacka dig för disciplinen du inpräntade i dem. Ett barn är som ett bit lera, det är du som ska göra en vacker vas av materialet.